Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στην ΙnterMed, είμαστε φαρμακοποιοί και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Στόχος μας είναι να αναγνωρίζουμε όλες τις ανάγκες του δέρματος και να τις καλύπτουμε.  

Η σωστή φροντίδα του δέρματος και η λύση των δερματικών ζητημάτων είναι απαραίτητη,  καθώς το δέρμα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού σε εξωτερικές επιθέσεις και αποτελεί τον καθρέφτη της υγείας του οργανισμού. Κατανοούμε τους διαφορετικούς τύπους δέρματος και τις συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν διαταραχή στις λειτουργιές του, ώστε να δώσουμε στοχευμένες λύσεις δημιουργώντας υψηλής απόδοσης φόρμουλες.

Δερματικά ζητήματα όπως ερυθρότητα, αίσθηση τραβήγματος, ξηρότητα, ρυτίδες, θαμπή όψη, μπορούν να αντιμετωπιστούν. Προσφέρουμε λύσεις ακόμα και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης SOS, όπως είναι τα σπυράκια, τα ήπια θερμικά εγκαύματα και οι ερεθισμοί.

Με τη σειρά Τhe Skin Pharmacist, που αναπτύσσεται στα φαρμακευτικά εργαστήρια της InterMed, με τη καινοτόμο τεχνολογία ΙnterTech* κάθε δερματικό ζήτημα έχει μια αποτελεσματική λύση!

*Η τεχνολογία InterTech αποτελεί την εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας των προϊόντων της InterMed, καθώς ενημερώνει άμεσα και με σαφήνεια τον καταναλωτή για όλη τη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την ανάπτυξη των προϊόντων αυτών. Η σφραγίδα ποιότητας InterTech αναδεικνύει την τεχνογνωσία και έρευνα που ενσωματώνονται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, τονίζοντας τα αντίστοιχα γράμματα της λέξης TECH. Κάθε προϊόν μπορεί να ενσωματώνει μια ή περισσότερες τεχνολογίες διασφαλίζοντας την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

HYDRA BOOST

SENSITIVE SKIN

AGE ACTIVE

CITY DETOX

RESTORE & RENEW

SOS